Deelnemers - Participants:
 
 
Binnenkort meer nieuws
 
Erelijst - Palmares:
 
2012: Frédéric Amorison (Landbouwkrediet)
2013: Tom Van Asbroeck (Topsport Vlaanderen)
2014: Guillaume Van Keirsbulck (Omega Pharma - Quick-Step)
2015: Jürgen Roelandts (Lotto-Soudal)
2016: Lars Boom (Astana)
2017: Laurens Sweeck (Era - Circus)
2018: André Looij (Monkey Town CT)
2019: Annulatie - Stormweer 
2020: Fabio Jakobsen (Deceuninck - Quick Step)
2021: 
 
Fabio Jakobsen wint de 9°GP Jean-Pierre Monseré.
Timothy Dupont wordt 2°, Alfdan De Decker 3°
 
André Looij (links), won in 2018 voor Pierre Barbier & Kenny Dehaes. 
 
Laurens Sweeck won in 2017 voor Roy Jans & Jérôme Baugnies. 
 
Lars Boom won in 2016 voor Stijn Steels & Timothy Dupont.
 
 
Jürgen Roelandts won in 2015 voor Jerome Baugnies & Danny Van Poppel.
 
 
 
 
 
 
 
 
Copyright © 2021 GP Monsere. All Right Reserve.
Partner of Joomla Perfect Templates